stancristian
160 poze   12452 vizite

4 - Perechi MATCA 2016

Couple 1; Un cuplu de baza in crescatoria mea! Impreuna au reprodus pasari de locul 1, atat la pui, cat si la maturi; la distante lungi sau columbodrom!
Couple 1
Couple 2; Masculul, fiu din cel mai bun reproducator, are deja descendenti de valoare in volierele noastre! Femela, Norman N&F, super origini!
Couple 2
Couple 3; Masculul este fiu din super perechea de matca, din care au rezultat mai multi descendenti de locul 1! Femela, orig. Thorsten Daum, are la origini cei mai buni porumbei Chris Hebberecht!
Couple 3
Couple 4; Fiu din loc 1 Apostolove (720 km) din 6819 porumbei, nepot cuplul de baza! Femela este orig. Raf Luyckx, campion al Belgiei si al columbodromului Belgian Masters!
Couple 4
Couple 5; Mascul descendent renumitele perechi ale celebrului Arie Dijkstra! Femela super combinatie Aarden x Sonya vd Maelen!
Couple 5
Couple 6; Fiu din masculul de baza, iar femela este castigatoare de loc 1 pe columbodrom, linie Janssen din cei mai buni porumbei ai celebrilor frati din Arendonk!
Couple 6
Couple 7; Mascul original Danut Bacalu, consangvin pe celebrii porumbei Dijkstra! Femela fiica din cel mai bun cuplu al crescatoriei, sora cu multi porumbei de top!
Couple 7
Couple 8; Fiu loc 1 AS columbodrom, nepot din cuplul de baza al crescatoriei! Femela consangvina pe celebrii porumbei Carboni-Eijerkamp!
Couple 8
Couple 9; Fiu din masculul de baza, super combinatie! Iar femela sa este semi-sora cu mama la loc 1 Nat Mare Fond Y. 2013
Couple 9
Couple 10; Mascul descendent din porumbei olimpici la fond, iar femela este fiica din cel mai bun cuplu din matca, fiind sora cu mai multi porumbei de top!
Couple 10


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.